Bir Başkadır'a bir övgü de iş dünyasından

Netflix'in başrolünde Öykü Karayel'in yer aldığı, Berkun Oya imzalı dizisi Bir Başkadır'a bir övgü de iş dünyasından geldi. İş insanı Ümit Boyner, diziyi bu ifadelerle övdü.

Netflix'in başrolünde Öykü Karayel'in yer aldığı, Berkun Oya imzalı dizisi Bir Başkadır'a bir övgü de iş dünyasından geldi.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi üyesi ve eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, dizi için "#BirBaşkadır tek kelimeyle enfes. Düşündürüyor, tartıştırıyor, üzüyor, farkettiriyor tüm çıplaklığı ile bugünün zor şartlarını, yalnızlığını. Seyrettiğim hem doyurucu ve düşündürücü Türk dizisi. Tüm usta oyunculara ve Berkun Oya’ya çok tebrikler ve teşekkürler" dedi.

Herkes fotoğraftaki o detaya takıldı Sinem Ünsal bikinili pozlarını peş peşe paylaştı Gönlünü 10 yaş küçük iş insanına kaptırdı CHP'de 'şaibeli kurultay' kavgası! Bodrum'da yok artık dedirten hesap Bakan Işıkhan'da ara zam sinyali!