Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain üzüntüsü. Sahalardan uzun süre uzak kalacak

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor karşısında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Alex Oxlade-Chamberlain'in sahalardan dört ay uzak kalması bekleniyor.

Bu sezon oldukça çalkantılı bir sezon yaşayan Beşiktaş,  Alex Oxlade-Chamberlain'den gelen haberle adeta sarsıldı.

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor ile oynanan mücadelede ikinci yarının henüz başında sakatlanan ve yerini Demir Ege Tıknaz'a bırakan Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. beIN Sports'un haberine göre, Alex Oxlade-Chamberlain yaşadığı sakatlığa bağlı olarak en az dört ay sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain'in yaşadığı sakatlık hakkında şu ifadeleri kullandı:

''Alanyaspor’la oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Alex Oxlade-Chamberlain’in yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (Biceps femoris) tam kat yırtık tespit edilmiştir. Alex Oxlade-Chamberlain’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Beşiktaş'ın son haftalarda en dikkat çeken ismi olan Alex Oxlade-Chamberlain 22 maçta forma giyip 4 kez gol sevinci yaşadı.

Cinsiyet değiştirme kararı almıştı yeni poz geldi Fenerbahçe, Talisca transferini bitirmeye yakın Serie A'nın yeni takımı Como, Icardi için ısrarcı Aziz Yıldırım'ın yeni bombası Romelu Lukaku Yaz mevsiminin en şifalı meyvesi belli oldu Teyakkuza geçildi. Emniyet ve jandarma da devrede