Beşiktaş camiasının simge ismi yeniden kulübe dönüyor. Hasan Arat yeni teknik direktörle el sıkıştı

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat teknik direktör için çalışmalarını sürdürürken siyah-beyazlı takımın efsane isimleri arasında yer alan Mircea Lucescu ile temasa geçti. Daha önceki dönemlerde Beşiktaş'ta çalışmayı reddeden Mircea Lucescu bu kez Hasan Arat'ın teklifini onayladı ve yeni sezonda Beşiktaş'ın teknik direktörü olmaya evet dedi.

Samsunspor karşısında alınan beraberliğin ardından Beşiktaş yönetimi acil olarak toplanmış ve maçtan iki saat sonra Fernanda Santos ile yolların ayrıldığı duyurulmuştu.

Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden Hasan Arat yeni teknik direktör çalışmalarına şimdiden başlarken ilk aday olarak Mircea Lucescu ile temasa geçti.

Dinamo Kiev'in ardından takım çalıştırmayan ve 3 Kasım 2023 tarihinden itibaren boşta olan Mircea Lucescu'yu bu kez Beşiktaş'ı çalıştırmaya ikna eden Hasan Arat, Rumen çalıştırıcıya iki yıllık sözleşme teklif etti. Rumen basınında yer alan habere göre ayrıca, Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'a yapacağı iki transferin de hazır olduğu iddia edildi.

Mircea Lucescu 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmış ve maç başına 2 puan ortalaması yakalayarak siyah-beyazlı kulübü 100. yılında şampiyonluğa ulaştırmıştı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!