BDDK, kur korumalı mevduata dair açıklamada bulunan 5 isim hakkında suç duyurusunda bulundu: Listede Durmuş Yılmaz da var

BDDK, kur korumalı mevduata dair açıklamaları nedeniyle eski Merkez Bankası Başkanı, İYİ Partili Durmuş Yılmaz ile Güldem Atabay, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve ekonomistler Güldem Atabay, Emin Çapa ile Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Gerekçe "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" maddesine 'aykırılık' olarak gösterildi. 

O İSİMLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

EMİN ÇAPA:

Dostlarım desteğiniz için teşekkür ederim. Birazdan "gelecek" hakkında yapacağım konuşma başlayacak. Ayrıntı bilmiyorum. Ama bunun benim korkutması, yıldırması mümkün değil. Halkıma gerçekleri söylemek hem vatandaşlık, hem insanlık, hem mesleki sorumluluğum.

BURHANETTİN BULUT

BDDK hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. BDDK önce 20 Aralık’ta yüklü miktarda kim alım, kim satım yaptı onu araştırsın!

SELÇUK GEÇER

BDDK hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş. SUSTURAMAZSINIZ

CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun