Başbakan'ın eşi de oradaydı! Cihan Haber ajansı muhabirine soğuk duş!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun Gaziantep'te katıldığı Savaşın Mağdur Ettiği Kadınlar panelinde Cihan Haber Ajansı salondan çıkartıldı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliği ile Divan Otel'de düzenlenen 'Savaşın Mağdur Ettiği Kadınlar' temalı panele, Cihan Haber Ajansı muhabiri İlhan Çulha, görevliler tarafından salondan çıkartıldı.



Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nı kızı Sümeyye Erdoğan'ın katıldığı panele, KADEM Başkanı Sare Aydın Yılmaz'ın açılış konuşmasını yapmak için kürsüye çıktığı esnada, görevlilerden biri gelerek Cihan Haber Ajansı mikrofonunu alarak dışarı çıkardı. Uzun süre mikrofonu vermeyen yetkililer, muhabiri zor durumda bıraktı. 



KADEM yetkilileri, Gaziantep merkezli programla ilgili Ankara'ya akreditasyon için başvurulmadığı gerekçesiyle Cihan muhabirinin salondan çıkmasını istedi. Oysa ki Büyükşehir Belediyesi'nin ilettiği program metninde, akreditasyon şartı yer almıyordu ve programı takip eden diğer basın mensuplarının da akreditasyon yaptırmadığı ortaya çıktı. (Cihan)


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş