Barbaroslar 5. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 5. Bölüm izle

Barbaroslar dizisi dün akşam yayınlanan 5. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler ve Ulaş Tuna Astepe gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, izleyiciden her bölümü ile tam puan almayı başarıyor. Tarihi konusu ile ilgi çeken Barbaroslar’ın 5. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Barbaroslar 5. Bölüm linki!

Barbaroslar dizisi yeni bölümü ile dün akşam TRT ekranlarında izleyici ile buluştu. Her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Barbaroslar dizisinin yeni bölümünde; Baba Oruç ve Isabel, Müslümanlara karşı olan örgüt Unita’nın peşine düşüyor. Cafer ise, Baba Oruç’a olan kininden dolayı, Baba Oruç’un gemisini sabote etti. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Barbaroslar dizisi 5. Bölüm linki!

BARBAROSLAR 4. BÖLÜMDE NE OLDU?

Pietro’nun emriyle içinde büyük sırların olduğu kitabın peşine düşen Radko, Süleyman’ın yaşadığı Midilli’ye çıkarma yapmış ve izini sürerek İshak’ın evine baskın verip onları sıkıştırmıştır.

Papalığın peşinde olduğu mühendis Ebu Muhammed’i Tekgöz Theo’dan kurtarmayı başaran Oruç, ardından kötü bir sürprizle karşılaşmıştır. Isabel’den, aldığı gemisi Şahin tarafından zapt edilmiş, kurtardığı Ebu Muhammed de esir edilmiştir.

Sylvio Akdeniz’de yıldızı parlayan Oruç’u zayıflatmak için Cafer ile kirli bir ittifaka girişmiştir.

Diğer yandan Pietro’nun emriyle Oruç’u bitirmek için uğraşlara giren Sylvio ilk olarak kızı Isabel’i ondan uzaklaştırmaya çalışacaktır. Elleri İshak’ın ailesinin kanına bulaşmış olan Yorgo, Midilli’den kalkıp İskenderiye’ye kızının yanına sığınmıştır.

BARBAROSLAR 5. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Baba Oruç ve Isabel güçlerini birleştirerek, Müslümanlara göz açtırmayan örgüt Unita’nın zulmünü bitirmek için harekete geçerler.

Isabel’in adalet duygusu ağır basıp, İskenderiye’den Selanik’e gidecek olan ticaret gemisini Cafer’in elinden alıp Baba Oruç’a vermişti. Bu durum Cafer’in tüm planlarını altüst etmiş, arzuladığı zenginliği bir bakıma adeta suya düşürmüştü. Cafer’in Baba Oruç’a olan kini bu olayla daha da artmış, intikam için Baba Oruç’un gemisini sabote etme kararı almıştı. Bu suikast girişimini son anda fark eden Baba Oruç ve İlyas, Cafer’in adamlarıyla kıyasıya bir mücadeleye girmişlerdi.

Diğer tarafta ise Midilli’den İskenderiye’ye yelken açan Hızır, Niko, İshak ve Hamza’nın içinde olduğu gemi Radko ve askerlerinin olduğu savaş gemisi tarafından saldırıya uğramıştı. Fakat Hızır Reis’in zeka dolu ve bir o kadar da cesaret isteyen planı işe yaramış ve Radko’nun gemisini püskürtmeyi başarmışlardı. Ancak Pietro’dan kesin emir almış olan korkusuz savaşçı Radko da peşlerini bırakmamaya kararlıdır.

Tüm bu hadiseler deryalarda yaşanırken, Baba Oruç’un öldüğünü düşündüğü Antuan, Pietro’nun gayretleri sonucunda eski sağlığına kavuşmuştu.

Öte yandan Despina’nın karnındaki çocuk onu günbegün ölüme götürmektedir. Lakin o bu duruma Baba Oruç’u sevdiği için katlanıyordur. Babası Yorgo ve Oruç’un ailesine fitne saçmak isteyen Asiye’nin öğütleri kafasını karıştırıyordur.

Barbaroslar 5. bölüm FULL İZLE

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş