Baht Oyunu 14. Bölüm yayınlandı: Baht Oyunu 14. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Baht Oyunu, yayınlanan 14. Yeni bölümü ile izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu yeni bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen Baht Oyunu’nun başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor. Farklı konusu ve eğlenceli karakterleriyle izleyiciden tam not olan Baht Oyunu dizisinin 14. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baht Oyunu 14. Bölüm linkini haberimize ekledik.

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı sevilen dizi Baht Oyunu, dün akşam 14. Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Baht Oyunu son bölümde, ilişkilerini gizli bir şekilde yaşamak istemeyen Bora, Ada’nın ailesiyle konuşmak istedi. Peki, Baht Oyunu 14. Bölümde ne oldu? Baht Oyunu 14. Bölüm full İZLE!

BAHT OYUNU 13. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bora, Ada’nın batıl inancını kırmaya çalışırken şirketin ortasında ilişkilerini herkese ilan eder. Ada ve Bora’nın ilişkisi hem şirkette hem evde bomba etkisi yaratır. Tuğçe ve teyzesi Nergis tarafından sıkıştırılan Ada, duygularına karşı koyup Bora’yı inandırmak için çeşitli yollara başvurur. Ancak bu baht oyunu hiç beklenmedik sonuçlar yaratacaktır.

Bora, Ada’nın ayrılık nedenine ikna olmaz ve işin aslını öğrenmeye çalışır. Ada gerçeği söyleyemediği için ailesindeki kadınların kötü bahtını öne sürer. Böylece Bora’yı kendinden uzak tutacağını düşünür ama Bora ne bu baht oyununa inanır ne de Ada’dan vazgeçer.

BAHT OYUNU 14. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır. Romantik bir anda kapıda beliren davetsiz misafir karşısında Ada ne yapacağını şaşırır. Bora, Celal’in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır.

İlişkilerini gizli saklı yaşamak istemeyen Bora, Ada’nın ailesiyle konuşmaya kalkar. Nergis bu ilişkinin önüne geçmek için elinden geleni yaparken, Rüzgar ve Tuğçe’nin Ada ve Bora’yı ayırma planları devreye girer. Ada’nın Bora’dan ayrılmayacağını fark eden Nergis, Rüzgar’ı yemeğe çağırır ve Ada’nın aklına Rüzgar’ı işlemeye çalışır. Zor bir sınavdan geçen ikilinin aşkı, tüm bu engellere karşı durmayı başarabilecek midir?

Baht Oyunu 14. bölüm full İZLE

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?