Bahar Aksu cinayetinde kan donduran yeni detay! Olaydan 3 gün önce keşif yapmışlar

İstanbul Şişli'de sokak ortasında öldürülen Bahar Aksu cinayetinin soruşturmasında kan donduran bir detay ortaya çıktı. Katil eski eş Rüstem Elibol'un olaydan 3 gün önce arkadaşlarıyla İstanbul'a gelerek bir gün kaldıkları ve olay yerinde keşif yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul'un Şişli ilçesinde Kazım Orbay Caddesi'nde sabah saat 06.30'da eski eşi Rüstem Elibol ve beraberindeki 3 kişi tarafından zorla araca bindirilmek istenen Bahar Aksu, silahla öldürülmüştü. 34 yaşındaki Aksu'nun cenazesi dün Edirne'de defnedildi. Elibol ve 3 arkadaşının ise bugün gözaltı süresi doldu. Katil zanlıları adliyeye sevk edildi.

3 GÜN ÖNCE KEŞİF İÇİN GELMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında şüphelilerin 3 gün önce İstanbul’a gelerek cinayet için hazırlık yaptıkları ortaya çıktı.

Olayın ardından yakalanan katil zanlısı Rüstem Elibol'un olaydan 3 gün önce arkadaşlarıyla birlikte Çanakkale'den İstanbul'a gelerek bir gece konakladığı belirlendi. İstanbul'da bir gece kalan zanlının ve arkadaşlarının olay yerine giderek keşif yaptıkları belirlendi. 

Bodrum'da yıldızlar geçidi! Kıvanç Tatlıtuğ... Danla Bilic bu kez boynuyla gündemde! Dorka Kata Juhasz güzelliğiyle adeta büyüledi Okan Buruk, Nelsson'u gözden çıkardı Nihal Candan'ın ailesi Bakanlığa başvurdu İrem Derici'den bikinili pozlar