Aydınlık yazarı 'özür' diledi!

Aydınlık yazarı Mustafa Mutlu, dün 'Atatürk'le ilgili kaleme aldığı yazısı için 'Hepinizden özür dilerim' dedi.

Aydınlık gazetesi yazarı Mustafa Mutlu 11 Kasım tarihinde kaleme aldığı "Sap gibi durmaktan Atatürk derslerine" başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir tek Atatürk varken, tarih içinde çok sayıda Atatürk üretildi" sözlerini köşesine taşımış ve "Mustafa Kemal Atatürk bir tanedir" demişti.



Mutlu bugünkü yazısında, bu sözleri söylediği için okurlarından özür dilediğini belirtti ve iktidara gönderme yaparak, "Hepinizden özür dilerim. Edirne’den Ardahan’a, Sinop’tan Anamur’a, Almanya’dan Avusturalya’ya kadar yurdun ve dünyanın dört bir yanında yaşayan milyonlarca Atatürk’ten özür dilerim" dedi. 



Mustafa Mutlu yazısının devamında, "Erdoğan haklı:10 Kasım 1938’e kadar hep bir tane Mustafa Kemal Atatürk vardı! O varken, zaten başka da kimseye ihtiyaç yoktu... Sonra o gitti; varlığında dut yemiş bülbüle dönen gericiler ve bölücüler seslerini yükseltmeye başladı" diyerek Erdoğan'a yüklendi.



İşte, Mustafa Mutlu'nun o yazısı: 




Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!