Aydın Doğan Vakfı'nın töreninde hangi AK Partili gazeteci kriz çıkardı? 'Yıllarca verdiği desteği...'

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugünkü köşe yazısında Aydın Doğan Vakfı'nın düzenleyeceği ödül törenine katılacak isimlerden birinin kriz çıkardığını yazdı.

Barış Pehlivan'ın aktardığına göre Aydın Doğan Vakfı'nın ödül törenine katılacak isimlerden biri AK Parti'ye yıllarca açıktan destek verdiği için tepkilere neden oldu.

Pehlivan, "Aydın Doğan Vakfı Türkiye’den birçok gazeteciyi Almanya’ya götürmeye hazırlanıyor. Nedeni de bir tören... " dedi. Aydın Doğan Vakfı'nın, Covid-19 aşısını geliştiren bilim insanlarından Özlem Türeci’ye ve Uğur Şahin’e bir ödül vereceğini aktaran Pehlivan, Doğan Medya'nın eski yöneticileri ve Aydın Doğan'a yakın birçok isim törende bulunacak dedi.

KRİZ ÇIKARAN GAZETECİ

Pehlivan, törene katılacak bir gazetecinin kriz çıkardığını da yazarak şunları söyledi:

"Söylemezsem olmaz, törene katılacak bir gazeteci hafif kriz yaratmış. Öyle ya, yıllarca AK Parti’ye verdiği açık destek unutulur muymuş? Ama işte Doğan’a yakın olmasından dolayı mecbur, o da listeye dahil edilmiş."

Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Klozete peçete sermenin zararı ortaya çıktı Toprağın altından fışkırdı kilosu 7 TL