atv'nin hangi dizisi sezon finali yapmak yerine yaz boyu devam edecek?

Haziran ayı itibariyle dizilerin büyük kısmı ya ekrana veda ediyor ya da sezon finali yapıyor...

Bugün Kerem Bürsin'in "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisi, 20. bölümünde final yapıyor. Yarın Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'i buluşturan Star TV'nin "İstanbullu Gelin" dizisi, 16. bölümünde sezon finali yapıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ü buluşturan "Cesur ve Güzel" dizisi ise 22 Haziran'da ekrana veda ediyor.



Hem yaz ekranı için hem de önümüzdeki sezonda ekrana gelecek yeni diziler için de yapımcılar dört koldan birden çalışıyor. Pastel Film'in atv için çektiği "Seni Kimler Aldı" dizisinin kaderi de dün itibariyle belli oldu. Fulya Zenginer, Duygu Yetiş, Yiğit Kirazcı ve Serhan Yavaş'ı buluşturan dizi, geçen pazar 7. bölümüyle seyirciyle buluşmuştu. atv, projenin yaz boyu sürmesine karar verdi.



Dizide Zehra rolüne hayat veren Fulya Zenginer ile Barış'ı oynayan Yiğit Kirazcı'nın engellerle sınanan büyük aşkı ekrana taşınıyor. Aşklarını korumak isteyen iki genç, Duygu Yetiş'in oynadığı Ceren'in intikam planlarına karşı savaş veriyor. Ülkü Duru, Yıldız Kültür, Funda İlhan, Ahmet Saraçoğlu, İpek Tenolcay, Haldun Boysan ve Ayşe Tunaboylu gibi usta isimleri buluşturan diziyi Pınar Uysal ve Tufan Bora, İbrahim Güler ile Erdal Bektaş'tan oluşan Yazım Ekibi kaleme alıyor. 30 Nisan'dan beri seyirciyle buluşan dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor. 





BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Kibariye'den bomba ihanet itirafı: Her erkek yapar