Astrolog Aycan Balan açıkladı: Merkür retrosu ve ay tutulması o burçları etkileyecek! Eski sevgiliniz arayabilir...

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan astrolog Aycan Balan haftanın başında başlayan ay tutulması ve 2 Haziran'a kadar sürecek olan Merkür retrosunu değerlendirdi. Bu dönemde daha fazla etkilenecek burçları sayarak uyarılarda bulundu.

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan astrolog Aycan Balan haftanın önemli astroloji olaylarını açıkladı ve burçları uyardı. Bu hafta başlayan ay tutulması ve Merkür retrosu hakkında önemli açıklamalar yapan Balan süreçte en çok etkilenecek burçları da sıraladı. 

Sabit burçların tutulmada daha fazla etki altında kalacağını söyleyen Aycan Balan bazı burçlar için geçmiş ilişkilerin gündeme gelebileceğini de vurguladı.

İşte o açıklama:

16-22 MAYIS HAFTASI ASTROLOJİK ANALİZİ

Medyatava için yazan Astrolog Fatma Gül Çamur da 16-22 Mayıs arasındaki burç yorumu şöyleydi:

Herkese mutlu haftalar diliyorum. Haftaya Ay tutulmasıyla başlıyoruz.

16 Mayıs 2022 saat 7:14’de Akrep burcunun 25 derecesinde bir Ay tutulması yaşayacağız.

Ay tutulmaları duygusal tamamlanmalarla birlikte kadersel bitişleri, dönüm noktalarını da anlatır. Bu tutulmada Satürn baş rolde oynuyor. Tutulmanın Satürn’den aldığı sert açılar özellikle parasal konularla ilgili kırılmalara sebep olacaktır. Para düzeninin yeniden yapılandırılması için eskinin kapatılması gerekli. Özellikle kripto para dünyasında çok fazla düşüşler yaşanacağını görebiliriz.

Tutulma anında İkizler burcu yükseliyor ve ikizler burcunun yönetici gezegeni Merkür ise hala retroda. Tutulma yöneticisi Mars Balık burcunda ve Neptün ile kavuşumda. Bu göstergelerin bize yansımaları sulardan gelecek ateşli hastalıklar, sularla ilgili problemler, özellikle çocukları etkileyecek enfeksiyonlar, misinaj problemlerinin tekrar ortaya çıkması, su kaynaklı bir salgın hastalık şeklinde olabilir.

Tutulma gizli kalmış, bizden saklanan devlet olaylarını da açığı çıkartabilir. Sansasyonel bir tutulma bizleri bekliyor diyebiliriz.

Ay kadınları da temsil ettiği için kadınlarla ilgili şiddet konularının artması veya bu konularla ilgili ayaklanmalar da tutulmanın etkileri arasında olacaktır.

Koç ve Yükselen Koçlar: Akrep burcundaki Ay tutulması finans ile ilgili konuları açığa çıkartacaktır. Vergi borcu, banka kredisi, miras, alacak-verecek konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Akrep burcundaki Ay tutulması ilişkiler ve evlilik konularınızı etkiliyor. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişkinizin bitmesine yardımcı olacak etkiler alıyor olacaksınız. İlişkisi olmayanlar için kadersel partnerler karşınıza çıkabilir. 

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcundaki Ay tutulması size iş hayatınızla ilgili konularda etki veriyor. Yapmak istediğiniz işiniz için fırsat getirebilir ya da bırakamadığınız işinizden ayrılmak için sizi cesaretlendirecek olanaklar doğabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akrep burcundaki Ay tutulması aşk hayatınızla ilgili etkiler verecek. Yeni bir aşk karşınıza çıkabilir, bitmesi gereken bir ilişkinizi bitirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için kadersel etkiler çalışıyor olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Akrep burcundaki Ay tutulması size ev ve aile konusunda etkiler veriyor. Evden ayrılıp yeni bir hayat kurma fırsatı yaşayabilirsiniz. İş veya evlilik kaynaklı yuvadan kopuşlar yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Akrep burcundaki Ay tutulması yakın çevre ve kardeşler alanınızda etki veriyor. Kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla para kaynaklı gerilimler yaşayacağınız konular gündeme gelebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Akrep burcundaki Ay tutulması size parasal konularla ilgili etkiler veriyor. Eşiniz, ortağınız ile ilgili parasal konular hakkında gerilim yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünenlere bu tutulma ile birlikte fırsatlar gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Akrep burcundaki Ay tutulması sizin burcunuzda oluyor ve en çok etkilenenler sizler olacaksınız. Hayatınızda kapatamadığınız, bitiremediğiniz aşk, evlilik, iş gibi konuları tutulma sizin adınıza kapatıyor olacak. Sizin bugününüzü etkileyen köklerinizle ilgili psikolojik çalışmalar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Akrep burcundaki Ay tutulması sizin ruhsal durumunuzu etkiliyor. Bilinçaltı çalışmaları yaparak bu tutulmanın etkilerini iyi yönde kullanabilirsiniz. Özellikle para ile ilişkinizi etkileyen kök inançlarınızı değiştirecek çalışmalar yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Akrep burcundaki Ay tutulması sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizle ilgili sizden gizlenen olayları açığa çıkartabilir. Size zarar veren çevrelerden uzaklaşmanız yönünde enerji çalışıyor olacak.

Kova ve Yükselen Kova: Akrep burcundaki Ay tutulması kariyer, aile ve ilişkilerle ilgili atamadığınız adımları atmada ve alamadığınız kararları almada yardımcı olacaktır. Özellikle kariyer hayatınızda köklü bir değişiklik yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Akrep burcundaki Ay tutulması hukuksal konularınızın tamamlanmasına yardımcı olacaktır. Yurtdışı ile ilgili bitmesi gereken bir süreç de tamamlanma evresine girebilir. Yurtdışı seyahatlerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız hastanede!