Aşkın Nur Yengi sağlık sorunu yaşadığını açıkladı

'Yalancı Bahar', 'Söyle Canım' ve 'Susma' gibi şarkılarla bilinen 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, önceki gün Nişantaşı'nda bir mücevher mağazasından çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Yengi, günümüzde çıkan şarkıların uzun olmadığını belirtirken; yaşadığı sağlık sorununa da değindi.

Annesi Samime Yengi'yi geçtiğimiz Mart ayında kaybeden Aşkın Nur Yengi, sonraki günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. Annesinin ölümünden dolayı zor günler geçiren Yengi, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Kafamı dağıtmak için Nişantaşı'na çıktım" demişti.

'BENİ 12 YAŞINDA ANNEMİN KUCAĞINDAN ALDI'

Acı gününde kendisini arayan ilk kişinin Sezen Aksu olduğunu açıklayan sanatçı, "Sezen Aksu beni 12 yaşında annemin kucağında aldı. Annemin ölümünde de ilk arayan Sezen Abla oldu, zaten benim ikinci annem olur" şeklinde konuşmuştu.

'AKLIMA ANNEMİN YÜZÜ GELİYOR'

"Yeni albüm çalışması var mı?" sorusuna ünlü isim, "Şu anda kafamın sağlam olması lazım. Şimdi ne sorsanız boş. Biraz kafamı toplamam lazım. Gözümü kapatınca annemin yüzü geliyor aklıma" cevabını vermişti.

'90'LI YILLARDA PARÇALAR BAMBAŞKAYDI'

Tüm bunların ardından Aşkın Nur Yengi, geçtiğimiz gün yine Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan ünlü isim, bu dönemde çıkan eserlerin günlük şarkılar olduğunu belirtek; "90’lı yıllarda o parçalar bambaşkaydı. O zaman yaşadığınız aşkları şimdi yaşayabiliyor musunuz? Şu an hangi ilişkinin uzun ömürlü olduğunu görüyorsunuz? Müzik de aynı derdi yaşıyor. Çünkü aşk varsa şarkılar ve melodiler bizi dürtüyor. O yoksa olmuyor gördüğünüz gibi" dedi.

'FİZYOTERAPİYE GİDİYORUM'

Yengi, şu sıralar çok sık Nişantaşı’nda bulunmasının sebebinin ise sağlık sorunları olduğunu belirtti. Sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

"Bu aralar fizyoterapiye gidiyorum. Donuk omuz sendromu oldum. Kendi kendine olan bir şey. 20 gündür gidip, geliyorum"

Mücevher mağazasından çıkan Yengi, “Arkadaşlarımı ziyarete geldim. Ben altıncıyımdır, mücevheri her zaman takamazsın” şeklinde konuştu.

İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Operasyon: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Farklı kişilerden 9 çocuğu var: İşte 23 yıllık eşi Merkez Bankasının nisan ayı faiz kararını açıkladı Böyle soru ne görüldü ne duyuldu