Arter'in sergi rehberiyle çevrimiçi buluşma 8 Ocak'ta

Arter’in güncel sergileri etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turları, 2024’te de devam ediyor. Arter’in sergi rehberleri tarafından farklı temalar etrafında bir araya getirilen eser seçkilerini ekranlar aracılığıyla katılımcıların yorumuna açan tur, 8 Ocak Pazartesi günü saat 19:00’da gerçekleşecek.

Katılımcıları sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik eden çevrimiçi rehberli turlar, her ay Arter Öğrenme Programı kapsamında düzenleniyor.

Ekranlar aracılığıyla buluşulan turlarda, Arter’in sergi rehberleri tarafından her etkinlikte farklı bir tema etrafında bir araya getirilen eser seçkileri katılımcılarla paylaşılıyor ve yoruma açılıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli tur, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü 19:00–20:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi tura katılmak için etkinlik tarihinden önce turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı Mayıs ayının süper besinleri belli oldu