Arda Güler yuvadan uçup gidiyor! La Liga'nın devinde başkan kolları sıvadı

Fenerbahçe'de forma giyen ve Türk futbolunun büyük işler beklediği Arda Güler, Real Madrid'i peşine taktı.

Fenerbahçe formasıyla ortaya koyduğu performansla Avrupa'da adından söz ettiren Arda Güler dev kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Sergilediği futbolla henüz 18 yaşında Milli Takım'a yükselen Arda Güler, sarı-lacivertli formayla bu sezon 21 resmi maça çıkarken 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

SÖZLEŞME YENİLENECEK

Kanarya, genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesini uzatma konusunda son aşamaya geldi.

Sarı-lacivertliler, genç yıldızının 2025 yılında sona erecek sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatacak. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi. Teknik direktör Jorge Jesus'un, "Geleceğin yıldızlarından biri olacak" dediği Arda Güler ile imzalanacak yeni sözleşmenin detayları da netleşti.

Kanarya, 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine 30-35 milyon Euro civarında bir serbest kalma bedeli ekleyecek. Avrupa kulüplerinin listesindeki futbolcudan önümüzdeki dönemde transferi halinde maksimum gelir elde edilmesi planlanıyor.

FLORENTINO PEREZ BİZZAT DEVREYE GİRDİ

El Nacional'de yer alan habere göre kadrosunu güçlendirmek için yeni fırsatlar arayan Real Madrid'de Başkan Florentino Perez, çalışmalara başladı. Santiago Bernabeu'ya yeni bir genç yetenek isteyen Perez, Fenerbahçe'den Arda Güler'i takibine aldı. 

Haberde Arda Güler'in 'Türk Messi' lakabıyla anıldığının altı çizilirken 18 yaşındaki yeteneğin Türk futbolunun en büyük umutlarından biri olduğu ve şimdiden Milli Takım forması giydiği de belirtildi.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi