Anadolu Efes 91-77 Galatasaray Nef MAÇ ÖZETİ

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi ikinci maçında Anadolu Efes, kendi sahasında Galatasaray Nef’i 91-77 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, şu ilk beş ile başladı: Larkin, Micic, Singleton, Dunston, Pleiss. Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis ise Dee Bost, Canaan, Göksenin Köksal, Blackshear, Ndour ilk beşiyle parkede yer aldı.

İlk periyot iki takımın karşılıklı serileriyle geçilirken, 21-21’lik eşitlikle sona erdi. İkinci periyotta savunmada ve hücumda vites yükselten Anadolu Efes, soyunma odasına 8 sayı farkla önde gitti: 45-37. Üçüncü periyotta hücumdaki etkili oyunuyla 10 sayılık fark yakalayan (71-61) Anadolu Efes, maçın final periyodunda da rakibine üstünlüğü bırakmadı ve 91-77 skorla sahadan galip ayrılayarak seride durumu 1-1’e getirdi.

Serinin üçüncü maçı, 31 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Galatasaray’ın ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

AA bu fotoğrafları geçti. Burası neresi? Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Ricardo Quaresma'dan, Beşiktaş'a yeşil ışık İsmail Kartal, Leonardo Bonucci ile tartıştı Sigara fiyatlarına yeni zamlar geldi: İşte o liste Kurban Bayramı'nda emeklilere en az 10 bin lira...