Alternatif rock ve elektronik müzik türlerinin başarılı temsilcisi Yiğit Yalçınkaya, "İnsan Nedir?" diye soruyor!

Alternatif rock ve elektronik müzik türlerinden esinlenerek oluşturduğu bir müzik tarzına sahip olan Yiğit Yalçınkaya, 2023 yılına hızlı bir giriş yaparak sözleri kendisine müziği ise Mehmet Kemaloğlu'na ait olan yeni parçası "İnsan Nedir"i yayınladı.

Ankara'da TUNALI103 stüdyosunda beste, düzenleme ve prodüksiyon işlemleri yapılan şarkının sözlerinde felsefi ve eleştirel bir anlatımı tercih ettiğini ifade eden Yiğit'in bu parçayla birlikte olgunlaşan müzik tarzı da dikkat çekiyor.

"İnsan Nedir"in altyapısında electronica sound'undan oldukça faydalanıldığını, parçanın hem enerjik hem de duygusal bir moda sahip olduğunu fark etmemiz muhtemel. Parçanın konsepti, vokal efektleri, kapak fotoğrafı vb. içerikler genel anlamda posthumanist bir anlayışın hakim olduğunu da gösteriyor.

Dinleyiciye hissettirdiği; insan doğasının, yerinin, işlevinin sorgulandığı bu parçanın artwork'ünde ise günümüzde deneyimlemeye başladığımız Al'dan faydalanılmış. 

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!