Altay Bayındır'dan Süper Lig devine ömürlük imza. Fenerbahçe'ye rakip olmaya geliyor

Manchester United formasıyla yalnızca bir resmi maça çıkabilen Altay Bayındır, Süper Lig'e Trabzonspor formasıyla geri dönmeye hazırlanıyor. Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan gelecek teklifleri kabul edecek olan Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe'nin eski kaptanı Altay Bayındır ile oturduğu transfer masasında milli kaleciyle prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a imza atan Altay Bayındır, İngiliz devinde Andre Onana'nın gerisinde kaldı ve istediğini bulamadı.

Manchester United formasıyla yalnızca bir resmi maça çıkabilen Altay Bayındır için İngiliz basınının ortaya attığı iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Trabzonspor'un, Manchester United formasıyla istediği süreleri bulamayan Altay Bayındır ile görüştüğü ve Fenerbahçe'nin eski kaptanıyla prensip anlaşmasına vardığı yazıldı. 

İngiltere'de mutsuz olan ve kariyerinin bu döneminde yeniden as kaleci olmak isteyen Altay Bayındır'ın, Uğurcan Çakır'ın yerine önümüzdeki sezon Trabzonspor'un kalesini koruyacağı iddia edildi. Haberde ayrıca Altay Bayındır'ın bordo-mavili ekibe dört yıllık imza atacağı ayrıntısına da yer verildi.

10 milyon Euro piyasa değeri bulunan Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla bir kez Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!