Al Sancak dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Al Sancak dizisinin kadrosuna flaş bir isim dahil oldu. Ünlü oyuncu, Bozdağ Film imzalı iddialı dizinin kadrosuna katıldı.

TRT1’in Bozdağ Film imzalı iddialı dizisi Al Sancak’ın kadrosuna başarılı oyuncu Nihat Altınkaya dahil oluyor.

Al Sancak’a 8. bölümde dahil olacak olan Altınkaya dizide kolayca kılık değiştirebilen ve Ahtapot’un tetikçisi olan Boran isimli karakteri canlandıracak.

Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde bir araya geldiği dizide ayrıca; İdris Nebi Taşkan, R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Osman Soykut, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor.

Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.

Çanakkale'de göçük: 2 işçi hayatını kaybetti Muğla'da gece yarısı korkutan deprem Klozete peçete sermenin zararı ortaya çıktı 1 Mayıs itibarıyla faturalara yansıyacak Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi İzmir alevlerle güne uyandı: OSB'de büyük yangın