Akşam yazarından o gazeteleri okuyanlara: Zavallı

Akşam Gazetesi Yazarı Markar Esayan, o gazeteleri okuyan kesime 'zavallı insanlar' derken, bu insanların hayat sevinçlerinin olmadığını iddia etti. İşte, o yazarın çok konuşulacak ifadeleri!

Akşam Yazarı Markar Esayan, Sözcü, Cumhuriyet, Birgün okurlarına 'zavallı insanlar' dedi. Esaytan yazısında bu insanların hayat sevinçlerinin olmadığını ileri sürdü.

Yazısına "Bence düzenli olarak Sözcü, Cumhuriyet, Birgün gibi basılı şeyleri okuyan insanların hayat sevinçlerinin olması mümkün değildir. Bu zavallı insanların ruhsal dengelerini korumaları mümkün de değildir. Gerçi belki de Sözcü gibi basılı şeylere haksızlık etmekteyiz; belki de bu şeyleri okuyucu kitlesi talebiyle yaratmaktadır. Arz-talep dengesi ne yönde işliyor, işte o iyi bir araştırma konusu olabilir" satırlarıyla başlayan Esayan, Yılmaz Özdil eleştirilerini köşesine taşıdı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?