AKP'li Çelik: Medya siyaset ilişkilerinde aşk nefret olmamalıdır

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik gündeme ilişkin konularla ilgili basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, “Medya siyaset ilişkilerinde aşk nefret olmamalıdır. AK Parti’nin akına da kara, karasına daha da kara diyen bir medya anlayışı hepimizin itmemiz gereken medya anlayışıdır” dedi. 



Hüseyin Çelik şöyle konuştu:



"Şimdi merkez medyaya bakıyorum bu konuyla ilgili elle tutulur birhaber yapılmamıştır. Aşk, hata, kusur, noksan, ayıp, günah göstermez. Ama kin ve nefret sevap göstermez, başarı göstermez. Eğer birine aşk derecesinde bağlıysanız onun kusurlarını görmezsiniz. Birine karşı kin duyuyorsanız da, o ne kadar güzel şey yaparsa yapsın görmezseniz. 



Medya siyaset ilişkilerinde aşk nefret olmamalıdır. AK Parti’nin akına da kara, karasına daha da kara diyen bir medya anlayışı hepimizin itmemiz gereken medya anlayışıdır. 



Türkiye’de bölük pörçük olan bir tarım arazisi var. Mendil kadar olan araziler, 20 milyon arazi ekonomik değerini kaybettiği için, ekmeye biçmeye müsait olmadığı için atıl vaziyette bekletiliyor. 20 milyon dönüm arazi. ABD’de bir tarımsal işletmelerin ortalama büyüklüğü 1810 dönümdür. İngiltere’de yaklaşık 500-200 küsur dönüm. Türkiye’de bu 59 dönümdür. O da 10 parçaya bölünmüş vaziyettedir. 



Türkiye’nin bir yılda 2014 yılında çıktığı en tavan yüksekliği esas alarak söylüyorum, tarım bakanlığı, çiftçimize 9,7 milyar destek veriyor. Fakat bu desteğin tam iki katı kadar bizim kaybımız var. Ne yapıldı peki? 2005 yılında toprak koruma ve arazi koruma yasası çıkarıldı. Önce miras yoluyla toprakların 10 dönümden az olmaması kararı yapıldı 2007’de 20 dönüme çıkarıldı. Şimdi de arazi bölünmesini ortadan kaldıran bir yasal düzenleme. "



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş