Akif Beki Ekrem Dumanlı'ya hesap verdi: Korktum ve tiril tiril titreyerek...

Hürriyet yazarı Akif Beki Ekrem Dumanlı'ya köşe yazısıyla cevap verdi.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Akif Beki ve Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı arasında başlayan polemik sürüyor.



Hürriyet yazarı Akif Beki, Ekrem Dumanlı'ya "6-7 Ekim provokasyonunda yakıp yıkanlarla 'evlere ateş salma' duaları müşterek mi Ekrem Bey" şeklinde bir soru yöneltmiş, Dumanlı ise, "ÖRGÜT HA!" başlıklı yazısının 'Siz önce kendi hesabınızı verin' bölümünde, Beki'ye sert yanıt vermişti.



Akif Beki, bugün kaleme aldığı "Ekrem bey'e hesap veriyorum" başlıklı yazısıyla, "MEĞER o özel yetkili başsavcı efelenmeleri banaymış, operasyonel internet siteleri Ekrem Bey'le karşılıklı resimlerimizi koyup 'Akif Beki'ye cevap' diye yaygarayı basmasa gafil gafil atıp tutmaya devam edecektim" diyerek Dumanlı'ya tepki gösterdi.



Beki, Dumanlı'nın  yazısında geçen, "Gazeteci arkadaşım, “Cemaat'in oyu nerede?” diye soruyor. Ben de Cemaat'in ciddi bir oyunun olduğunu; ne var ki son seçimlerde Cemaat'in pek çok partiye oy verdiğini söylüyorum" şeklindeki ifadelere "Yalan bunun neresinde ama Ekrem Bey, 'Cemaat oyları Güneydoğu'da BDP'ye gitti' dediniz mi, demediniz mi a mübarek..." sözleriyle yanıt verdi.



Hürriyet yazarı yazısının son bölümünde, "Bu da final vuruşu" dedi ve "Siz önce kimlerle ittifak kurduğunuza, müminlere karşı nasıl zalimce cephe açtığınıza bakın. Ve son not: Korktum ve tiril tiril titreyerek kendime geldim vallahi Ekrem Bey. Anlatın anlatın, heyecanlı oluyor..." ifadelerini kullandı.



İşte, Beki'nin o yazısı: 



Ekrem Dumanlı'nın yazısını okumak için tıklayın...


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş