Ajda Pekkan'dan olay itiraf! Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, daha önce 6 kez hamile kaldığını açıkladı

Süperstar Ajda Pekkan katıldığı televizyon programında, çocuk sahibi olmaya korktuğunu dile getirerek, geçmişte altı kez hamile kaldığını açıkladı.

Süperstar Ajda Pekkan konuk olduğu televizyon programında, duyanları şaşkına çevirecek bir itirafta bulundu. 74 yaşındaki Pekkan katıldığı 2. Sayfa'nın canlı yayınında, altı kez hamile kaldığını ancak çocuk sahibi olmaya korktuğu için doğurmadığını açıkladı.

Kürtaj itirafı yapan Pekkan, çocukları çok sevdiğini ancak sektörde ayakta kalabilmek için çocuk yapmaya hiç cesaret edemediğini dile getirdi. Pekkan, "Kedilerle avunmaya çalıştım, kaldı ki benim çocuğum altı defa oldu, istemedim. Ben kendi hayatımı zaten zor idame ettirebildim" şeklinde konuştu.

Pekkan geçtiğimiz gün de şu açıklamalarla gündem olmuştu: 

"Gösteriş içip para harcamam. Çantalarım çakmadır. Doğru dürüst tektaşım bile yoktur. Öyle şeylere para harcamam ben. En önemli olan, insanın kendisi. Benden önemli şey yok bu hayatta."

Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Sağanak İstanbul'u bugün fena vuracak '60 günde 20 kilo verdi' denince çok sinirlendi