Ahmet Hakan iddialı çıktı: 3 ay içinde Kanal D Haber'i reytingde birinci yaparım!

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, sunucu Tahir Sarıkaya ile Ahmet Hakan'ın 'reyting iddiası'nı bugünkü köşe yazısına taşıdı.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'nın Ahmet Hakan'la Kanal D Ana Haber'in başına geçmesinin ardından girdikleri reyting iddiasını bugünkü yazısına taşıdı.



İşte, Eyüboğlu'nun yazısının ilgili bölümü:



"AHMET HAKAN’LA REYTİNG İDDİASI



Beyaz TV’deki “Uyan Türkiyem”i hazırlayıp - sunan Tahir Sarıkaya ile öğle yemeği için randevulaşmıştık Nişantaşı’nda.



Buluştuğu-muzda, “Ahmet Hakan’ın selamı var sana... Şimdi vedalaştık onunla” dedi ve ardından şu soruyu yöneltti bana Sarıkaya:



“Ahmet Hakan, sence ne yapar Kanal D Ana Haber’de?”



Bu akşamdan itibaren Kanal D’nin anchormani olacak Ahmet Hakan’a dair fikrimi söyleyemeden heyecanla anlatmaya devam etti:



“Ahmet Hakan’la iddiaya bile girdik bu konuda.



‘Ahmet Hakan, ‘Sence iyi reyting alır mıyım?’ diye sorunca bana, Kanal D Ana Haber’in patronu ve anchormani olmasına çok sevindiğimi söyledim. Reytingin eskisinden daha iyi olacağını, zamanla daha da iyi olabileceğini belirttim."



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?