Ahmet Hakan, Davutoğlu'na çağrıda bulundu: Lütfen yasaklar mısınız?

Hürriyet yazarı Melih Gökçek'le ilgili ilginç bir çağrıda bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında sık sık polemik yaşadığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili Ahmet Davutoğlu'ndan bir ricada bulundu.



Davutoğlu'ndan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı en etkin kullanan siyasilerden olan Melih Gökçek'in Twitter kullanımının yasaklanmasını isteyen Hakan, "Sayın Başbakan Davutoğlu! Lütfen Melih Gökçek'e Twitter kullanmasını yasaklar mısınız? Onun sataşmaları yüzünden doğru dürüst çalışamıyorum" ifadelerini kullandı.



Yazısında, ayrıca hükümet medyasına da gönderme yapan Hakan, AKP ve CHP koalisyonun kurulması durumunda, havuz medyasına nasıl bir tavır alması gerektiğiyle ilgili öğütler verdi.



Ahmet Hakan'ın hükümet medyasına alaycı bir dille tavsiyerlerde bulunduğu yazısının "Yalakalara öğütler" başlıklı bölümü ise şöyle:



Yalakalara öğütler

 



MADEM CHP ile koalisyon geliyor gibi...

O zaman öğütlerimizi verelim:



Şimdiden "İsmet Paşa o kadar da kötü adam değildi ya" demeye başlasanız iyi olacak.



"Biz aslında CHP camileri ahır yaptı demedik, ağır yaptı dedik" türü fikirler uçuşsun kafanızda.



Çekirdek Barlas ailesi... Kemal Bey için de "tatlı adam, şeker şey" falan demeye şimdiden başlayın isterseniz.



Ethem! Mevlânâ ile Erdoğan'a bir de Atatürk'ü ekle istersen.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...










Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş