Adana Demirspor'dan ligin dengesini değiştirecek transfer hamleleri! Murat Sancak, Luis Suarez ve Hulk'un peşinde

Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinden bu yana ortaya koyduğu performansla herkesin beğenisini toplayan Adana Demirspor iki dünya yıldızı için girişimlere başladı.

Forvet bölgesinde önce Mario Balotelli daha sonra da Artem Dzyuba ile yollarını ayıran mavi-şimşekler; Luis Suarez ve Hulk'u transfer listesine aldı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Adana Demirspor, Atletico Mineiro’dan Hulk ve Nacional’den ayrılan Luis Suarez’i transfer etmek için çalışmalara başladı ve oyuncularla temas sağladı. Mavi-lacivertli kurmayların iki transfer için yurt dışında olduğu belirtildi.

''BALOTELLİ DE HAYALDİ''

Geçtiğimiz sezonu Atletico Mineiro’da geçiren Hulk ise çıktığı 46 maçta 29 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemişti. Başkan Murat Sancak bu konuda sorulan bir soruya da heyecan verici bir yanıt verdi. “Hulk ve Suarez hayal” diyen Mavi Şimşekler’in başkanı, “Ancak Balotelli de hayaldi” sözlerini sarf etti.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?