Acun Ilıcalı'dan alkış toplayan karar! Liverpool-Real Madrid, Leipzig-Manchester City ve Basel-Trabzonspor maçları şifresiz yayınlanacak, reklam gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu yarın oynanacak maçlarla devam edecek. Acun Ilıcalı, salı günü oynanacak Liverpool-Real Madrid, çarşamba günü oynanacak Leipzig-Manchester City ve perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Basel-Trabzonspor maçlarının TV 8'den şifresiz olarak yayınlanacağını ve reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde eleme turu heyecanı geçen hafta oynanan karşılaşmalarla başladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Liverpool-Real Madrid, Leipzig-Manchester City ve Basel-Trabzonspor maçlarının TV8'den şifresiz olarak yayınlanacağını ve reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

İşte TV8'den yayınlanacak maçların günleri ve saatleri:

21 Şubat Salı:

23:00 Liverpool- Real Madrid

22 Şubat Çarşamba:

23:00 Leipzig-Manchester City

23 Şubat Perşembe:

23:00 Basel-Trabzonspor

Wanda Nara'nın iç çamaşırlı pozu şaşkına çevirdi Hande Baladın gala gecesine damga vurdu Okan Buruk, Zaha hakkında kararını verdi Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı Şekip Mosturoğlu: Sadettin Saran resmi adaydır Akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin!