9 yıl aradan sonra Formula 1 yeniden Türkiye’de!

13-15 Kasım 2020 tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek Formula 1 Türkiye Grand Prix’si canlı yayınla S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Yarış tutkunlarının heyecanla beklediği Formula 1 uzun bir aranın ardından Türkiye’ye geri döndü. Dünyanın en çok takip edilen yarış organizasyonlarından biri olan Formula 1 Şampiyonası, 13-15 Kasım tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta hız tutkunlarıyla buluşacak. Formula 1 2020 heyecanını S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulamasından canlı olarak takip eden izleyiciler yarışın İstanbul ayağını da yine canlı olarak S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilecek.

Türkiye, daha önce Formula 1 takviminde 2005 ve 2011 yılları arasında yer almıştı.

F1 hayranlarının merakla beklediği yeni sezonun tüm yarışları, antrenman ve sıralama turları S Sport Plus’ın kullanıcı dostu özellikleriyle ister evde geniş ekranda ister cepte, her yerden izlenebilecek. S Sport Plus kullanıcıları kaçırdıkları veya tekrar izlemek istedikleri yarışları da uygulamanın F1 kategorisinde bulabilecekler.

Ayrıca birbirinden keyifli röportajların, kamera arkası görüntülerin ve özel programların yer aldığı Formula 1 Özel kategorisi yeni içeriklerle sezon boyunca S Sport Plus’ta olacak. S Sport Plus’a üye olan kullanıcılar yeni sezonunun yanı sıra son üç sezonun tüm yarışlarını da platform üzerinden izleyebilecekler.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı Mayıs ayının süper besinleri belli oldu Araç kanala uçtu: 1'i imam 2 kişi öldü Koronavirüste yeni varyant tehlikesi.