3 dizi Amerika ile aynı anda Türkiye'de yayında!

Amerika'da yayınlanan popüler diziler Türkiyeli izleyici ile buluşacak.

Fox International Channels’a bağlı Foxlife, FX ve Foxcrime kanalları popüler dizileri Amerika yayını ile aynı anda Türkiyeli izleyiciye sunacak.



Türkiye’de ilk kez 3 ayrı içeriğin Amerika’yı aynı anda takip etmesi korsana son vermek için yürütülen kampanyaya örnek oluşturuyor. İzleyiciler dizileri korsan üzerinden izlemek yerine, dizinin ilk yayınıyla aynı anda Foxlife, FX ve Foxcrime üzerinden takip edebilecek.



Müzikal komedi dalının örneklerinden 'Glee' Amerika yayını ile aynı anda Foxlife'ta,  'Homeland' Amerika yayını ile aynı anda Foxcrime'da, Pay TV tarihinin en çok izlenen dizisi olan 'The Walking Dead' ise Amerika yayınından 1 gün sonra FX’te yayınlanacak.



Kampanya, 'Başkasından duyma, ilk izleyen sen ol' sloganıyla ve sosyal medyada #başkasındanduyma hashtag'iyle yürütülürken, spoiler yayan (diziyi izleyenlerin, izlemeyenlere neler olduğunu anlattığı) reklam filmleri de konuya dikkat çekecek.



'Homeland' reklam filmi:







'Glee' reklam filmi:








 

'The Walking Dead' reklam filmi:

 







Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?