2021 ATA AÖF güz dönemi sınav tarihleri: ATA AÖF sınavları ne zaman? ATA AÖF sınav merkezi nasıl seçilir?

ATA AÖF vize sınavları için tarihler yaklaştı. Üniversite eğitimini çeşitli nedenlerle açıktan okuyarak tamamlamak isteyen birçok aday, ATA AÖF kayıtlarını 13 – 19 Eylül arasında tamamladı. Ders kayıtlarını gerçekleştiren öğrencilerin gözleri ise şimdi de 2021 ATA AÖF vize tarihlerine çevrildi. Sınava girecek olan adayların öncelikle ATA AÖF OBS sistemi üzerinden sınav merkezi tercihinde bulunması gerekiyor. Peki, ATA AÖF güz dönemi sınav tarihleri ne zaman?

ATA AÖF güz dönemi vize sınavları için geri sayım başladı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler 13 – 19 Eylül tarihleri arasında ders seçimlerini tamamladı. Öğrenciler, ATA AÖF vize sınavları içinse belirtilen tarihler arasında sınav merkezi seçerek, vize sınavlarını Kasım ayında tamamlayacak. Peki, ATA AÖF sınavları ne zaman?

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi'nin akademik takvimine göre vize sınavları 20 - 21 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Adaylar, Kasım ayındaki vize sınavlarına girebilmek için 14 Ekim 2021 saat 23.59'a kadar sınav merkezi tercihlerini tamamlamalıdır. Bu tarihe kadar sınav merkezi tercihlerini yapmayan öğrencilerin sınav merkezleri OBS'de kayıtlı olan adres ili olarak belirlenir.

Hem sınav merkezi tercihi yapmayan hem de OBS'de kayıtlı adresi bulunmayan öğrencilerin sınav merkezleri ise üniversitenin bulunduğu şehir olan Erzurum olarak belirlenecektir.

ATA AÖF SINAV MERKEZİ TERCİHİ NASIL YAPILIR?

Sınav merkezi tercihinizi yapmak ve Sınav Destek taleplerinizi oluşturmak için "https://obs.atauni.edu.tr/" adresine tıklayabilirsiniz.

Sınava ilişkin destek taleplerinizi ise Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) "Öğrenim" menüsü altında yer alan "Sınav Destek Talep" başlığından yapabilirsiniz.

Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti