13 il için özelleştirme kararı çıktı. Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ tarafından taşınmazlar satışa çıkarılacak

Ağrı, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Kars, Kastamonu, Muş, Samsun, Tekirdağ ve Tokat'taki bazı taşınmazlar Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ tarafından özelleştirilecek.

Toplam 13 ildeki bazı taşınmazlar, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (ADÜAŞ) tarafından özelleştirilecek.

ADÜAŞ Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Ağrı, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Kars, Kastamonu, Muş, Samsun, Tekirdağ ve Tokat'taki bazı taşınmazlar ADÜAŞ tarafından satış yöntemiyle özelleştirilecek.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırmayla sonuçlandırılacak.

Aç karnına 1 kaşık pekmez yerseniz... Evde çörek otu olan hemen denesin Limonu kabuğuyla yiyin o dertten kurtulun Miha Zajc, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı Garanti BBVA'dan müjdeli haber geldi Ramazanda sindirim sorunu yaşamayacaksınız