12 Mayıs Perşembe güncel koronavirüs tablosu açıklandı. Vaka ve vefat sayısında son durum...

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 12 Mayıs Perşembe gününün koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte 8 vatandaş daha hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığının açıkladığı güncel koronavirüs tablosuna göre yapılan 135 bin 738 koronavirüs testinden bin 778'inin sonucu pozitif çıktı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı. 12 Mayıs’a ait verilere göre, 135 bin 738 test yapıldı. Güncel verilere göre, bin 778 yeni vaka tespit edilirken 8 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde bin 816 kişi sağlığına kavuştu.


AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 11 Mayıs verilerine göre, dün 129 bin 362 test yapılmıştı. Dün, bin 670 vaka tespit edilirken, 9 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 711 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Gece yarısı kırmızı karınca operasyonu