Zayıflamanın sırrı ortaya çıktı: Türk kahvesi içine tereyağı atın. Vücuttaki yağları söküp atıyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Yapımı çok kolay bu karışımı günde 1 defa tüketirseniz…

Kilo vermek veya formunu korumak isteyenler birçok yönteme başvuruyor. Fazla kilolarından yağ yakarak kurtulmak ve ideal kilosuna inmek isteyen kişiler için tüm detaylar yazımızda. Bu karışımla metabolizmanızı hızlandırabilir, yağ yakımınızı artırabilir ve daha enerjik hissedebilirsiniz. En hızlı ve sağlıklı şekilde kilo vermek isteyen herkes, bunu yapıyor!

Türk mutfağının eşsiz içeceklerinden olan Türk kahvesinin birçok yararı bulunuyor. Bu kahvenin faydalarını saymakla bitmiyor. Kolesterolünüz yüksekse düşürüyor, kansere iyi geliyor. Aynı zamanda Kahvenin içeriğindeki antioksidan kalp sağlığına iyi gelir. Günde 1 fincan Türk kahvesi kalp dostu. Bununla birlikte, diyabet ve parkinson rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur.

Peki tereyağlı türk kahvesini denediniz mi? Şaşırtıcı gelse de kahvenize bir kaşık tereyağı eklemenin çok yararı var. 

TEREYAĞLI KAHVENİN HİKAYESİ  

Bu kahvenin hikayesinde, baş kahramanı ünlü bir dağcı oluyor. Ünlü dağcı Tibette dağa tırmanırken, ikram edilen tereyağlı kahveyi içiyor. Bu içişten sonra tereyağlı kahve ün kazanıyor. 

Dağcılar, dağa tırmanmaya başlamadan önce zinde kalmak için tereyağlı kahve tüketmeye başladılar. Bu yöntem sayesinde, yüksek miktarda yağ ve düşük ölçüde karbonhidrat ölçüsü sayesinde kısa süre içerisinde zayıflanabileceği öngörülüyor. 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!