Yaz geliyor, elektrikli otomobiller ne yapacak? Elektrikli araç sahipleri dikkat! Sıcak havaların elektrikli otomobiller üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu biliyor muydunuz?

Yaz mevsimi yaklaştı. Bu yaz da küresel ısınmanın etkisiyle aşırı sıcaklar bekleniyor. Hayatımızı pek çok yönden olumsuz etkileyen sıcak havalar elektrikli otomobillerin performansını da etkiliyor. Sıcak havalar elektrikli otomobillerin performansını düşürüyor. Peki elektrikli araçları verimli ve güvenli bir şekilde kullanmak için alınması gereken önlemler neler?

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Elektrikli araç sahipleri dikkat! Havalar iyiden iyiye ısınmaya başladı. Sıcak havaların elektrikli otomobiller üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu biliyor muydunuz?

Elaris Genel Koordinatörü Volkan Demir, yazın elektrikli araçları verimli ve güvenli bir şekilde kullanmak için alınması gereken önlemleri paylaştı.

Yaz mevsimi yaklaştı. Bu yaz da küresel ısınmanın etkisiyle aşırı sıcaklar bekleniyor. Hayatımızı pek çok yönden olumsuz etkileyen sıcak havalar elektrikli otomobillerin performansını da etkiliyor. “Sıcak havalar çevre dostu elektrikli otomobillerin performansını düşürüyor” diyen Demir, yazın elektrikli araçları verimli bir şekilde kullanmak için alınması gereken önlemleri paylaştı:


Mayıs ayının süper besinleri belli oldu Haziran ayında paraya para demeyecekler Yüz şekliniz karakter özelliğinizi ele veriyor Yağ lekelerinden kurtulmanın yöntemi açıklandı Tesadüfen bulundu; herkes buraya akın ediyor Mayıs ayının ikinci yarısında yüzleriniz gülecek