Uzmanlar uyardı: Sürekli uykusuz ve yorgun hissediyorsanız beyniniz “Kış Uykusu Modu”na geçmiş olabilir

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde (COVID-19), uzmanlar beyin psikolojisinin de değiştiğini belirtti. Pandemi döneminden sonra birçok insanın sosyalleşirken zorluk çektiğini, daha isteksiz ve daha az enerjik hissettiğini ifade eden uzmanlar, milyonlarca kişiyi uyardı. Pandemi döneminden sonra bu şekilde hisseden birçok insanın beyninin kış uykusunda olabileceğini söyleyen uzmanlar, detayları da açıkladı.

Covid-19 pandemisinin başından bu yana uygulanan karantinalar ve kısıtlamalar, sosyal hayatımızda köklü değişikliklere neden oldu. Aile ve arkadaş buluşmaları azalırken evde geçirilen zaman miktarı arttı. Yaz aylarından bu yana dünyanın pek çok yerinde kısıtlamalar kaldırıldı ve "normalleşme" başladı. Ancak sosyal hayatın eski ritmini yakalaması zaman alacak gibi görünüyor.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? Van Gölü kahverengiye döndü İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Neslihan Atagül'ün Miami pozlarına beğeni yağdı