Tesla şokta, Xiaomi elektrikli otomobili kapış kapış gitti: Sadece 27 dakikada 50 bin Xiaomi SU7 satıldı!

Geçtiğimiz gün düzenlenen etkinlikle beraber satışa çıkarılan Xiaomi SU7 adeta kapış kapış gitti. Xiaomi SU7, SU7 Pro ve SU7 Max olmak üzere üç modelle piyasaya giriş yapan otomobiller 29 bin 900 dolardan başlıyor. Yapılan açıklamaya göre SU7 modeli sadece 27 dakikada 50 bin adet satıldı.

Xiaomi tarafından geçtiğimiz dün güzenlenen etkinlikle birlikte şirketin ilk elektrikli otomobili Xiaomi SU7 tanıtıldı. Satışa sunulan Xiaomi SU7, SU7 Pro ve SU7 Max büyük ilgi gördü. Üç modelle piyasaya giriş yapan firma, fiyatlandırma olarak ise rekabetçi bir şekilde kendisini konumlandırdı.

Xiaomi SU7 (29.900 dolar), SU7 Pro (34.000 dolar) ve SU7 Max (41.500 dolar) piyasaya adım atarken aynı zamanda 5.000 adet ile sınırlı özel Founders Edition da piyasaya sürüldü. Fiyat farkı olmayan bu versiyon 3 Nisan tarihinde teslimatlara geçecek, diğerleri ise Nisan sonunda.

Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Meğer çözümü bu kadar basitmiş Mayıs ayında çuvalla para kazanacaksınız! Üstsüz pozlarındaki detay tepki çekti Tıkalı lavaboyu anında açmanın yöntemi belli oldu