Telefon kullanırken bu hataları yapmayın: 5 Alışkanlık pili yok ediyor...

Bir akıllı telefonunuz var ve şarj olmadan uzun süre kullanmak istiyorsunuz. Peki telefonunuzun pil ömrünü tüketen alışkanlıkları nedir? "Pil ömrü", bir aygıtın şarj edilmesi gereken zamana kadar çalışmaya devam ettiği süredir. "Pil kullanım ömrü", bir pilin değiştirilmesi gereken zamana kadar geçen süredir. Telefon ile gerçekleştirdiğiniz işlemler, pil ömrünü ve kullanım ömrünü etkileyen faktörlerden biridir.

Hepimizin bildiği gibi, akıllı telefonunuzun pil ömrünü korumak çok önemli bir iştir. Birçok kişi akıllı telefonunuzu mükemmel pil ömrüyle nasıl koruyacağınıza dair kendi ipuçlarını ve püf noktalarını önerir, ancak bunlar işe yaramayabilir. Akıllı telefonunuzun pilinin bozulmasına neden olan 5 alışkanlıktan kurtulmanız gerekir.


SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!