Tarkan Geççek ile ne anlatmak istiyor? Tarkan'ın olay yaratan şarkısı Geççek'i müzik yazarları MedyaTava için yorumladı

Mega Star Tarkan'ın 5 yıl aranın ardından 17 Şubat Cuma günü sonra hayranlarının beğenisine sunduğu yeni şarkısı Geççek beklendiği gibi çok ses getirdi. Tarkan şarkı için; "Dilerim ki ‘Geççek’ yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir.” dedi. Ülkemizin değerli müzik yazarı ve kültür sanat gazetecileri; Murat Meriç, Cenk Erdem, Bekir Özgür Aybar, Anıl Mert Özsoy, Ece Ulusum ve Hilal Solmaz gündem yaratan meseleyi MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e yorumladı.

"UMUDU PARLATALIM, GELECEK GÜZEL GÜNLERE İNANALIM"

(MURAT MERİÇ / MÜZİK ELEŞTİRMENİ, YAZAR)

Ben şarkıyı sevdim. Amacına yönelik bir şarkı olmuş: Umut veriyor, insanı mutlu ediyor. Önümüz bahar, buna odaklanıyor ve her anlamda bir değişim yaşanacağını söylüyor -ki hepimizin istediği, tam da bu. Bunun için “bestesi/düzenlemesi kötü, sözleri zayıf, Türkçesi bozuk” gibi eleştirilere çok kulak asmıyorum. Tarkan, herkesin hep birlikte söyleyeceği bir şarkı yapmak istemiş, yapmış. İçine sinmiş ki bu hâlini paylaştı. Ne kadar tartışsak boş. Onun için, söylediklerine odaklanalım ve umudu parlatalım, gelecek güzel günlere inanalım. Pandemi hepimizin canına okudu, üzerimizdeki ataleti atmanın zamanı geldi. 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu! İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası