Sosyal medya insanlara yanlış yöntemlerle kilo verdiriyor. Sosyal medya ve beden algısı

ZAYIFLAMANIN İLK KURALI: HAYATA BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEK

Zayıflamak için önce hayata bakış açısının değişmesi gerektiğine dikkat çeken Yankı Tansuğ, “İnsanlar yaşamlarındaki olumsuz fikir ve duyguları kalıcı olarak değiştirmediği sürece kilo verse de alsa da nihayetinde başa dönüyor. Bu yüzden bireylerin önce neden değişmek istediklerini, bu durumun onlar için ne kadar önemli olduğunu saptamaları gerekiyor. Bu sorulara cevap bulduktan sonra başlatılan süreç, sosyal medyanın olumsuz etkisini en aza indiriyor. Takipçilerimle sürekli olarak paylaştığım bu yol haritası, ne yazık ki hâlâ ufak bir azınlık tarafından reddedilse de programlarıma kaydolan insanların çoğunluğu tarafından benimseniyor ve hatırı sayılır bilinçli bir kitle, daha sağlıklı ve güçlü olmak için platformuma başvuruyor” dedi.  

"Türkiye’de bilimsel kanıta dayalı sosyal medya kanallarının az sayıda olduğunu öne süren Güç ve Fitness Kurucusu Yankı Tansuğ, “Sağlıklı ve dinç bir vücut yapısına ulaşmak için destek istenen sosyal medya sayfalarının hangisinin seçileceği çok kritik bir aşamayı oluşturuyor. Çünkü her sayfa doğru bilgi ve pratikler sunmuyor. Türkiye’de bilimsel kanıta dayalı sosyal medya kanallarının az sayıda olduğunu öne süren Yankı Tansuğ, “Sağlıklı ve dinç bir vücut yapısına ulaşmak için destek istenen sosyal medya sayfalarının hangisinin seçileceği çok kritik bir aşamayı oluşturuyor. Çünkü her sayfa doğru bilgi ve pratikler sunmuyor. "

Dünyanın en iyi kahvaltıları belli oldu! En düşük emekli maaşında yeni kulis bilgisi Eski ekonomi bakanı eşini boğarak öldürdü Hayali Arkadaşlar vizyon için gün sayıyor Tarihi kiliseye zarar verdiler Resimle düşünen ve tutkuyla resim yapan sanatçılar