Sosyal medya bu testle çalkalanıyor: Resimdeki elmalardan farklı olanı 15 saniye içinde bulabilir misin? Farklı elmayı 15 saniye içinde bulabilenler dahi sayılıyor. Sadece üstün zekalılar 15 saniye içinde farklı elmayı görüyor

Bu optik illüzyon testinde tam 84 adet elma var. Bu elmaların 83 tanesi birbiriyle aynı. Elmaların sadece bir tanesi tanesi farklı. Farkı 15 saniyede görebilenlerin IQ testi 130'un üzerinde çıkıyor ve dahi kabul ediliyor.

Son dönemde zeka testleri oldukça popüler oldu. Gerçek Gündem sayfalarında da zaman zaman bu testlerden paylaşıyoruz. Şimdi paylaşacağımız IQ testi sizi çok şaşırtacak.

Görsel yanılsama ya da bir diğer ismiyle optik illüzyon, beyin içerisinde algı sistemi nedeniyle ortaya çıkmaktadır.

Realiteden farklı olan görsel algı yolu ile karakterize edilebilmektedir. Bu optik illüzyon testi de farklı elmayı bulmanız konusunda sizin algınızı zorlayacak.

Elmanın yaprakları, boyutları ve renkleri aynı ama aralarında öyle bir fark var ki, işte o farkı gören zeki kabul ediliyor.

ZEKİ İNSANLARIN ÇÖZEBİLDİĞİ BİLDİRİLDİ

Sadece IQ puanı 130'un üzerinde veya göz testi muazzam olanlar bu farkı hemen bulabiliyor. Farklı kırmızı elmayı 15 saniye içerisinde bulamayanlar üzülmesin, çözümü çünkü aşağıda var.

Yanılsama testini çözmek isteyenlerin çoğu bu görüntüdeki farklı elmayı bulamıyor. Fakat, bazı insanlar buna çok süratli bir şekilde cevap verebilir. İnanın, çok zeki veya gözleri çok iyi gören kişiler olmalılar.

Söz konusu Viral Optik İllüzyon'u belirlemek güç, bu sebeple resmi çözümlediğimiz yere geldik. Resme daha dikkatli bakın, orayı detaylıca incelediğinizde resmin vurgulanan bölgesinde farklı elma ayırt edilebilir. Şayet fark edemediyseniz endişelenmeyin aşağıdaki görsel ile size yardımcı olacağız.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili korkunç iddialar 9 yeni film vizyona giriyor!