Sokağın Çocukları 4. sezonu başlıyor. Onur Akbay, aksiyon ve heyecan dolu dizide neler olacağını MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e anlattı

Her sezonuyla heyecan dozunu artıran aksiyon sahneleri ve hikayesiyle çok konuşulan Sokağın Çocukları 4. sezonu bugün başlıyor. Sezon açılışına özel olarak ilk iki bölümü aynı anda yayına girecek ‘Sokağın Çocukları’nda Onur Akbay ve çetesinin tehlikelerle dolu Suriye yolculuğu başlıyor. Onur Akbay, aksiyon ve heyecan dozunun iyice yükseldiği yeni sezonda izleyiciyi neler beklediğini MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e anlattı.

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Sokağın Çocukları'nda geçtiğimiz sezon aksiyon ve heyecan hiç azalmadı, hikayeyi farklı bir boyuta taşıdınız. Şimdi de dördüncü sezonla tekrar sevenlerinizle buluşuyorsunuz. Bu sezon nasıl bir hikaye bizi bekliyor?

Öncelikle ailemizle buluşacağımız için çok heyecanlıyız. Yaklaşık 6 aylık bir süreden sonra tekrar birlikte olacağız. Bu 6 aylık süreçte harika bir 4. sezon hazırlığımız ve çekimimiz oldu. Bu sezon 3. Sezon da bir türlü bulamadığımız Malik karakterinin peşinden Suriye’nin derinliklerine iniyoruz ve Suriye’de zorlu bir süreç başlıyor.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Günlerce kalsa dahi bayatlamıyor Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Taksim'e yeni akülü tramvay! Eskisi mi yenisi mi? Türkiye'den Gazze'ye bir yardım daha