Sinema yazarlarından Büşra Pekin ve "Dilberay" filmi değerlendirmesi... Büşra Pekin'in performansı için çarpıcı sözler

2019 yılında hayatını kaybeden Türk halk müziği şarkıcısı Dilber Ay'ın acı ve şiddetle yoğrulmuş gerçek hayat hikayesi 4 Şubat'ta beyazperdede sinemaseverle buluşacak. Büşra Pekin'in başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Ayberk Pekcan'ı da son kez beyazperdede izleyeceğimiz film aynı zamanda sanatçıya da bir veda niteliği taşıyor. Sinema yazarları Banu Bozdemir, Haktan Kaan İçel, Deniz Ali Tatar ve Aslıhan Saraçoğlu filmi MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e yorumladı.

GİZEM ERTÜRK / MEDYATAVA

Can Ulkay ile birlikte yönettikleri, bir başka efsane Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 2019 tarihli "Müslüm" filmiyle de izleyiciden tam not alan başarılı sinemacı  Ketche imzalı Dilberay;  sanatçının çok zor yaşam koşulları içerisinden sıyrılıp huzurlu bir hayata gitme çabasını anlatıyor. Sinema yazarları Banu Bozdemir, Haktan Kaan İçel, Deniz Ali Tatar ve Aslıhan Saraçoğlu merakla beklenen ve 4 Şubat Cuma günü izleyiciyle buluşacak filmi vizyon öncesi MedyaTava okurları için yorumladı.



Emekliler bu habere bayram edecek Hastalık sahipleri aman dışarı kafanızı uzatmayın! 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İzmir'de göz gözü görmedi Sezonun ilk kruvaziyeri geldi: Horon teptiler Şanlıurfa'da iş yerlerine arı saldırısı!