Selçuk Geçer’den dolarda ‘felaket’ senaryosu! BDDK'nın açıklamaları da yetmeyecek. Doların yukarıya doğru çıkışı sürecek. Selçuk Geçer dolar için tarih verip olacakları sıraladı: Hiperenflasyona gidiyoruz

Dünyada enflasyon artıyor. Aslında biz enflasyonla ilgili en iyi aylardayız. Dolayısıyla enflasyonun bu olmadığını görüyoruz. Bunun dövize etkisi ne olacak? Dolar şu an 16,54. Demek ki döviz düşmeyecek. Yükseliş eğilimine devam edecek. Sayın Nebati "Enflasyon düşme eğilimine girdi" diyorsa oturup düşünmek gerek. Piyasada gerçek enflasyonu frenleyemiyor. Dolar bu koşullarda 22 liraya emin adımlarla gidiyor. Hatta biz yaz aylarında 20 lirayı buluruz. Sona Eylül Ekim Kasım ve Aralık aylarında enflasyonu yoldan çıkar ve doları fırlatır.

110 kilodan 50 kiloya düştü şimdi tanınmaz halde Adana yine şaşırtmadı: Okul bahçesinde kebap! Buraya bahar gelmedi. Mayıs ayında 5 metrelik kar İslam Memiş'ten 'ayı piyasası' uyarısı Sinem Kobal'ın cesur tarzı sosyal medyayı salladı! Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno sahnede!