Reuters açıkladı doların neden yükseldiği ortaya çıktı. Dolar 16 TL oldu, Reuters'a konuşan bankacı dövizin neden arttığını açıkladı. Dolar'ın 15 liranın altında kalması imkansızdı dedi ve kimlerin dolar aldığını söyledi

Dolar kuru uzun bir aradan sonra yeniden hareketlendi ve 16 liranın üzerine çıktı. peki dövizdeki yükseliş sürecek mi? Dolar neden artıyor? kimler dolar alıyor? Reuters bununla ilgili bir haber geçti ve merak edilen sorulara cevap verdi.

Dolar/TL, 10 günlük aralıksız yükseliş ve benzer para birimlerinden negatif ayrışarak neredeyse 16'ya ulaştı. Yukarı yönlü hareketlerle yıl içindeki zirvesini güncelleyen dolar/TL, dün günün son saatlerinde 15,90'ın üzerine hareketlendi. Bu sabah saatlerindeki dalgalı seyir sonrası piyasaların açılmasıyla yeniden yükselişe geçen dolar/TL, 15,95'i gördü. Euro/TL de benzer hareketlerle 16,75'in üzerine çıktı. Döviz kurlarında yüksek oynaklık dikkat çekerken dolar/TL, son birkaç saatlik dalga aralığı 15,76-15,94 olarak karşımıza çıkıyor. Aynı grafikler euro için ise 16,59-16,82 aralığına işaret ediyor.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Neslihan Atagül'ün Miami pozlarına beğeni yağdı Bir yumruğuyla dağları devirebilir!