Peynir fiyatları resmen zam şampiyonu oldu: Çay, şeker, ayçiçek yağı zammı bir yana peynir fiyatları kırmızı eti ezdi geçti.

Peynir fiyatları resmen dudak uçuklattı. Kırmızı etle yarışa giren peynir fiyatlarında son durum bakın ne oldu...

Peynir fiyatlarına gelen zamlardan sonra peynir fiyatları adeta kırmızı et fiyatlarını geçti. Kahvaltıların olmazsa olmaz gıdası olan beyaz peynire gelen zam resmen dudak uçuklattı. Süt ve süt ürünlerine uygulanan zam tarifesi peynir fiyatlarının derinden etkilenmesine neden olurken vatandaş artık kahvaltıda tükettiği peynirin yanına bile yaklaşamayacak durumda.

2022 yılına girdiğimiz günden itibaren başta şarküteri ürünleri olmak üzere kahvaltıda tükettiğimiz gıdalara uygulanan zamlar, kahvaltı çeşitliliğinin kısıtlanmasına neden olurken yeni yıla girmeye sayılı günler kala durumun çok daha ciddi boyutlara ulaşmasına neden oldu. 

Yeni yılın habercisi olarak görülen zamlar vatandaşın kara kara düşünmesine ve çok daha büyük geçim sıkıntısına girmesine neden oldu. Peynir fiyatlarına uygulanan zam tarifesinden sonra peynir fiyatlarındaki son durum şu şekilde oldu...

Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Tek yufka yetiyor 5 dakikada hazır oluyor İstanbul'un göbeğinde toprak kayması meydana geldi Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak