Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro Kabus Sokağı filmi ile yine OSCAR'a göz kırptı... Kabus Sokağı'na sinema yazarlarından tam not verildi. Leonardo DiCaprio yerine gelen Bradley Cooper'den muhteşem performans

William Lindsay Gresham'ın aynı adlı romanından, 1947 tarihli Nightmare Alley'in usta yönetmen Guillermo Del Toro imzalı yeniden çevirimi Kabus Sokağı 74 yıl sonra yeniden perdede.. Başrol için adı geçen Leonardo DiCaprio yerine Bradley Cooper kariyerinin en iyi performansına imza atıyor. İnsanın gözüne perde indiğinde neler yapabileceğini anlatan film izleyen herkesi kendi adına vicdan muharebesi yaptıracak; bu çok güçlü bir psikolojik gerilimin Oscar'ın da favorilerinden olacağına şüphe yok.

GİZEM ERTÜRK / MEDYATAVA

En son 2018 yılına çektiği The Shape of Water ile 90. Akademi Ödülleri'ne 13 dalda adaylıkla damga vuran ve En İyi Film dahil 4 Oscar'ın sahibi olan Guillermo del Toro imzalı Nightmare Alley - Kabus Sokağı 4 Şubat günü ülkemizde vizyona giriyor.

Meğer çözümü bu kadar basitmiş Seçtiğin kapıya göre nasıl bir insansın? Nisan ayı o burçlara bolluk getirecek! Seks gücünü artırmak için bunu yapıyor! Farklı ağacı 7 saniyede bulabilir misin? Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar.