Onlar da ücretli oldu. Facebook ve Instagram'da yeni dönem başladı: Meta Verified ile 'mavi tik' rozeti parayla satılacak. Instagram ve Facebook mavi tik ücreti ne kadar?

Twitter CEO'su Elon Musk'ın başlattığı ücretli 'mavi tik' akımına Facebook ve Instagram da katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Meta CEO'su Mark Zuckerberg konu ile ilgili bir duyuru yapmıştı. Facebook ve Instagram'da da mavi tik rozeti artık para ile satılmaya başlandı. Peki 'Meta Verified' ile neler değişiyor, ne gibi avantajları var? Abonelik ücreti ne kadar?

Yaklaşık 1 ay önce Meta CEO'su Mark Zuckerberg tarafından duyurulan Meta Verified özelliği testleri tamamladı, hayata geçti.

Twitter CEO'su Elon Musk'ın açtığı 'ücretli abonelik' yolunu devam ettiren Zuckerberg, Facebook ve Instagram'da artık mavi tik rozetinin para ile alınacağını duyurdu. Meta'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, şubat ayında test edildiği duyurulan "Meta Verified" hizmetinin ABD'de başlatıldığı bildirildi.


SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!