Öldükten sonra hayata geri döndü: Hayata döndükten sonra gördüğü ve duyduklarını anlatan adamın söyledikleri tüyler ürpertti. 'Ruhum vücudumdan ayrıldı...'

İngiltere'de bir kişi öldükten sonra yapılan müdahale ile yeniden hayata döndü. Hayata döndükten sonra söyledikleri ise şoke etti...

İngiltere'de yaşayan Kevin Hill isimli şahıs geçtiğimiz sene bir takım sağlık sorunlarından ötürü doktora gitti. Nadir görülen bir hastalık sonucu derisi şişen ve kanayan Kevin'in hastanede yaşadıkları ağızları açık bırakacak türden. 55 yaşındaki Kevin'in tedavisi için ameliyat olmasına karar verildi ancak adamın ameliyathanede bir anda kalbi durdu. Doktorlar tarafından müdahale edilen Kevin, hayata döndü. Kalsifilaksi hastası Kevin'ın ise hayata döndükten sonra anlattıkları şoke etti.

RUHUM VÜCUDUMDAN AYRILDI

Kevin, ölü olduğu süre zarfında 'Barışcıl ruhlar alemi' dediği bir yere gittiğini söyledi. Ruhunun ölü bedeninin hemen yanında olduğunu iddia eden Kevin, konuya ilişkin şöyle dedi: “Vücuduma yukarıdan bakmıyordum ama bedenimden ayrıydım. Ruhlar aleminde gibiydim neler olduğunun bilincindeydim ama çok huzurluydum. Doktorların bana müdahale ettiğini görüyordum.”

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Neslihan Atagül'ün Miami pozlarına beğeni yağdı Bir yumruğuyla dağları devirebilir!