Öğretmeninin acımasızca dövdüğü öğrenci: Öğretmenim kanlı kazağımı değiştirip, tehdit etti

Aksaray'da öğrencisi T.K.'yi (10) dövdüğü için mesleğine son verilen Ali Rıza Y.'nin (40), 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan T.K., "Öğretmenim dövdükten sonra burnum kanadı. Kan, kazağım, pantolonum ve ayakkabıma da damladı. Öğretmenim, kazağımı çıkartıp, yeni kazak aldı. 'Ben bu kazağı yakacağım' dedi. Bu olayı ailene söyleme diye tehdit etti'' dedi.

Olay, geçen yıl 14 Aralık'ta Ortaköy ilçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu'nda meydana geldi. Matematik öğretmeni Ali Rıza Y., bir öğrencisinin, "Hocam, T.K. size küfretti" sözleri üzerine sınıftaki T.K.'yi koridora çıkarttı. Ali Rıza Y., kendisine neden küfrettiğini sorduğu erkek öğrencisi T.K.'yi defalarca tokatlayıp boğazını sıktı. Gürültüleri duyup, sınıftan çıkan teknoloji ve tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, burnu kanayan T.K.'yi meslektaşının elinden kurtardı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, T.K. yaşadıklarını babası Duran K.'ye anlattı. Oğlunu hastaneye götüren Duran K., 10 gün iş göremez raporu alıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Nisan ayının son günlerinde parayı bulacaklar Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Seçtiğiniz yol karakterinizi ele veriyor Elmas gibi ışıl ışıl parlayacak! İşte tüyosu Kene ısırığına sakın bunu yapmayın Resimdeki farkı 8 saniye içinde bulabilir misin?