Motorinin de kafası karıştı. 3 kez indirime giden motorine 1 lira 16 kuruş zam gelmişti: Tekrar motorine indirim kararı çıktı

İŞTE İNDİRİM GELDİĞİNDE YANSIYACAK FİYATLAR

İstanbul'da motorin fiyatları güncel olarak 23 lira 68 kuruşa satılıyor. Yarın gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak indirim ile birlikte İstanbul'da motorin satış fiyatı 23 lira 02 kuruş seviyelerine gerileyecek.

Ankara'da ise motorin fiyatları güncel olarak 23 lira 80 kuruşa satılıyor. Yarın gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak indirim ile birlikte Ankara'da motorin litre satış fiyatı 23 lira 14 kuruş seviyelerine gerileyecek.

İzmirde de motorin fiyatları güncel olarak 23 lira 86 kuruşa satılıyor. Yarın gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak indirim ile birlikte İzmir'de motorin litre satış fiyatı 23 lira 20 kuruş seviyelerine gerileyecek.


Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Korkutan anlar. Boğa seyircilerin arasına daldı! 12 saat çalışıp 900 lira kazanıyorlar! Özel olarak yetiştirilen kabaklara yoğun ilgi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Zenginliği tatmadan ölmeyecekler!